|
|
|
... 3 evőkanál víz
3 evőkanál kakaópor
8 dkg margarin
Elkészítés
Elkészítés: Először a krémet készítem el, hogy ki tudjon hűlni. A pudingport a tejföllel és a cukorral jól kikeverem. A tejet a citrom héjjal felteszem forrni, majd ebbe beleteszem a tejfölös keveréket, folyamatosan forrásig kevergetem. Hűlni hagyom (gyorsítható, ho... |
2018-10-02 11:40:11 |
|
|
|
|
|
|
... masszát, és megsütöm 180 fokon kb : 30 perc alatt .
hosszában ketté vágom , s a felső lapra kenek lekvárt.
a pudingos krémhez a a tejet felmelegitem a cukrot hozzáadom , s a pudingport belekeverem , sürüre fözőm , hagyom kihülni
mogyorókrém :
a tejet felforralom a cukorral, leveszem a gázról és belekeverem a darált mogyorót, lassú tüzöm fözőm , mig b... |
|
2017-03-18 14:56:31 |
|
|
|
|
|
|
... Kivajazott, lisztezett, közepes tepsibe sütjük.
A krémhez, a margarint kikeverem a cukorral, belekeverem a villával áttört túrót, és a kihűlt tészta tetejére simítom.
A mázhoz a pudingport, elkeverem cukorral, apránként hozzáadom az üdítőt, és lassú tűzön, állandóan kevergetve, sűrűsödésig főzöm. Picit hűtöm, és azonnal a tésztára simítom. Hűtőben dermesztem, hosszúkás s... |
2016-12-23 11:04:56 |
|
|
|
|
|
|
... nagyobb edényben felolvasztunk 25 dkg Ramat (fontos, hogy Ramalegyen, más vaj, v. margarin nem jó hozzá!!!) Amikor felolvadt,
belekeverünk 20 dkg porcukrot, 2 cs. (főzős)vaníliapudingport, 2 tojást, és
2 evőkanál kakaót. Ezeket jól összekeverjük és még egy kicsit, amíg
hólyagosodni kezd, visszarakjuk a tűzre. Míg meleg, beletördelünk 1 cs.
nápolyilapot. Egy fol... |
|
2015-11-16 13:57:45 |
|
|
|
|
|
|
... (vagy sütőpapírral bélelt) formába beleöntöm a tésztát, és 175 fokon 15-20 percig sütöm. Mikor kész, óriás tányérral összefogom, s egyszerűen átborítom, hagyom kihűlni.
A pudingport 8 evőkanál tejjel és a cukorral kikeverem, a maradék tejet felfőzöm, s így készítem el a pudingot.
A pudingot a kihűlt tészta alapra öntöm. A gyümölcsöket felpakolom rá. A zselét ... |
|
2015-08-29 23:55:44 |
|
|
|
|
|
|
... ajtaját.Miután megsült ,mindegyik fánknak levágom a kalapját,kikaparom a hártyás részt és megtöltöm krémmel.
A krém készítése:
A tojás sárgáját kikeverem a cukrokkal,hozzá adom a pudingport,lisztet és a tejet,Ezt felfőzöm sűrűre.A tojásfehérjéket habbá verem és hozzá keverem.Kicsit hagyom hűlni ,majd megtöltöm a fánkokat és ráteszem a kalapjukat.
faceboo... |
2015-08-20 22:14:18 |
|
|
|
|
|
|
... porcukrot, a darált diót és a lisztet. Ezt is megsütöm.
A krémhez felfőzöm a pudingport a tojássárgájával és a cukorral - lassú tűzön. A margarint kikeverem a vaníliás cukorral. Ha kihűlt a puding, összekeverem a kettőt.
A kakaós lapot megöntözöm a rumos naranc... |
2015-05-08 21:43:39 |
|
|
|
|
|
|
... tésztába,
1 doboz Hullala,
csokireszelék a tetejére,
Elkészítés:
Készen vásárolt piskótalapot alulra teszem.
Utána elkészítem a krémet: egy vaníliás pudingport felfőzök 3,5 dl tejben,
teszek bele vaníliás cukrot, 15 dkg cukrot, és beleteszem a gesztenyemasszát,
míg meleg, és beleteszek egy kis margarint, majd turmixgéppel kikeve... |
2015-04-27 19:35:28 |
|
|
|
|
|
|
... a tésza .
Ha jó , kiveszem és kihütöm .
Addig elkészitem a sárgakrémet is .
A tojássárgát, cukrot habosra kikeverem , hozzáadom a lisztet, tejet , pudingport , vaniliát és csomómentesre kikeverem az egészet.
Egy kisebb lábasban vizet melegitek , rárakok egy üvegtálat, s abba átöntöm a tejes tojásos masszát, , gőz felett a sürü krémm... |
2015-04-12 15:10:17 |
|
|
|
|
|
|
... Megszórom fahéjjal, és ha az alma savanyú, cukorral is. Bekeverem a vizes piskótát, és ráöntöm az almaszeletekre. Előmelegített sütőben 175 fokon 35 percig sütöm (tűpróba). Közben a pudingport a tejjel megfőzöm, és félreteszem hűlni. A 15 dkg margarint ugyanannyi porcukorral, vaníliás cukorral és a fahéjjal kikeverem. A kihűlt pudinggal csomómentesre keverem. Ha az almás piskótánk... |
2015-01-30 12:42:43 |
|
|
|
|